Hvorfor trener jeg, egentlig?

I mars 2009 får jeg diagnosen Churg-Strauss. Det er som å få en knyttneve i magen. Jeg hadde lenge vært syk, veldig syk, men ville ikke innse det selv. Da jeg endelig kom inn på sykehuset kom jeg i rullestol, ute av stand til å gå selv. Jeg har trent meg opp fra å sitte i den stolen, til å klare å karre meg gjennom New York Marathon. Veien dit har vært lang og tung. Blod, svette og tårer er ikke fullt ut dekkende. Men jeg har klart det, og det er jeg stolt av. På grunn av at jeg er blitt syk, må jeg trene. For å klare meg gjennom hverdagen. Men å trene, det er god medisin det, ikke sant;)

Etter jeg ble syk satte jeg meg som mål å gjennomføre et maraton i året. Det gir meg både motivasjon og inspirasjon til å trene året gjennom. I denne bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg trener, hva jeg trener og om hvordan jeg har det. Sånn egentlig.

tirsdag 3. mai 2011

Våren er kommet!

Da er det mye lettere å komme seg ut for å løpe. Har vært på joggetur både lørdag og mandag, og søndag syklet jeg 2 timer. Å sykle gir en ekstra frihetsfølelse og det er herlig med vind i håret. Kan riktignok styre meg for motvind.

Lørdag deltar jeg i Sentrumsløpet i Oslo, og nå begynner det vel å bli litt i seneste laget til å komme i form. Lurer på hvorfor det alltid er sånn? At jeg så gjerne skulle ha vært i bedre form. Men til neste milløp, som er 18. juni ser det kanskje litt bedre ut. Planene og forutsetningene for å trene er iallefall tilstede.

Uansett, til mål skal jeg komme på lørdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails