Hvorfor trener jeg, egentlig?

I mars 2009 får jeg diagnosen Churg-Strauss. Det er som å få en knyttneve i magen. Jeg hadde lenge vært syk, veldig syk, men ville ikke innse det selv. Da jeg endelig kom inn på sykehuset kom jeg i rullestol, ute av stand til å gå selv. Jeg har trent meg opp fra å sitte i den stolen, til å klare å karre meg gjennom New York Marathon. Veien dit har vært lang og tung. Blod, svette og tårer er ikke fullt ut dekkende. Men jeg har klart det, og det er jeg stolt av. På grunn av at jeg er blitt syk, må jeg trene. For å klare meg gjennom hverdagen. Men å trene, det er god medisin det, ikke sant;)

Etter jeg ble syk satte jeg meg som mål å gjennomføre et maraton i året. Det gir meg både motivasjon og inspirasjon til å trene året gjennom. I denne bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg trener, hva jeg trener og om hvordan jeg har det. Sånn egentlig.

mandag 16. mai 2011

Da har jeg offisielt startet treningen mot Firenze Marathon 27. november 2011

Det er i overkant 6 måneder til. 6 måneder og 10 dager for å være nøyaktig. Så i dag har jeg altså begynt å trene til Firenze Marathon. Sånn helt offisielt...

Dagens joggeøkt ble 37 minutter og 14 sekunder. Det er liksom bare å legge på nærmere 5 timer, så er jeg jammen i mål.... Men et sted må jeg jo begynne, og jeg vet at jeg klarer det.

Skal løpe den samme løypa noen ganger fremover, og målet er å komme ned i 33 minutter før jeg skal løpe iForm-løpet i Oslo 18. juni.

Følgende løp som jeg planlegger å delta i før Firenze;

iForm-løpet - 10 km i Oslo i juni
Oslo Maraton - 21 km - september
KK-mila - Oslo - oktober

Og så da det store målet; Firenze Marathon, 27. november 2011!

Noen andre som planlegger å reise dit?

2 kommentarer:

  1. Jeg skal ikke til Firenze, men har planer om de andre løpene du nevnte. :o)
    Maraton er jammen tøft!

    SvarSlett
  2. Så artig:) Du er ganske ivrig du også?

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails