Hvorfor trener jeg, egentlig?

I mars 2009 får jeg diagnosen Churg-Strauss. Det er som å få en knyttneve i magen. Jeg hadde lenge vært syk, veldig syk, men ville ikke innse det selv. Da jeg endelig kom inn på sykehuset kom jeg i rullestol, ute av stand til å gå selv. Jeg har trent meg opp fra å sitte i den stolen, til å klare å karre meg gjennom New York Marathon. Veien dit har vært lang og tung. Blod, svette og tårer er ikke fullt ut dekkende. Men jeg har klart det, og det er jeg stolt av. På grunn av at jeg er blitt syk, må jeg trene. For å klare meg gjennom hverdagen. Men å trene, det er god medisin det, ikke sant;)

Etter jeg ble syk satte jeg meg som mål å gjennomføre et maraton i året. Det gir meg både motivasjon og inspirasjon til å trene året gjennom. I denne bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg trener, hva jeg trener og om hvordan jeg har det. Sånn egentlig.

onsdag 11. mai 2011

Vi trenger enere!

Det sa Fabian Stang i en tale under Minnemarkeringen for Grete Waitz i dag. Og Grete var en ener! Det skjønte jeg mer og mer etterhvert som den ene etter den andre entret podiet på Bislett i ettermiddag.
Sammen med 1500 andre deltok jeg på markeringen, og det ble en flott opplevelse.Flotte taler og bra musikk. Den talen som gjorde mest intrykk var helt klart Mary Wittenberg, president i New York Road Runners.
Noen av Grete Waitz`største konkurrenter på friidrettsbanen var også tilstede, her representert ved Joan Benoit Samuelson og Rosa Mota.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails