Hvorfor trener jeg, egentlig?

I mars 2009 får jeg diagnosen Churg-Strauss. Det er som å få en knyttneve i magen. Jeg hadde lenge vært syk, veldig syk, men ville ikke innse det selv. Da jeg endelig kom inn på sykehuset kom jeg i rullestol, ute av stand til å gå selv. Jeg har trent meg opp fra å sitte i den stolen, til å klare å karre meg gjennom New York Marathon. Veien dit har vært lang og tung. Blod, svette og tårer er ikke fullt ut dekkende. Men jeg har klart det, og det er jeg stolt av. På grunn av at jeg er blitt syk, må jeg trene. For å klare meg gjennom hverdagen. Men å trene, det er god medisin det, ikke sant;)

Etter jeg ble syk satte jeg meg som mål å gjennomføre et maraton i året. Det gir meg både motivasjon og inspirasjon til å trene året gjennom. I denne bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg trener, hva jeg trener og om hvordan jeg har det. Sånn egentlig.

mandag 30. mai 2011

Støl etter turen på Grünerløkka

Nå begynner jeg å lure. Jeg er kjempestøl i låra etter turen på Grünerløkka i går. Det er riktignok lenge siden jeg gikk i 4 timer, men det får da være måte på.

Gleder meg til å løpe i morgen. Satser på 2-3 runder rundt Sognsvann igjen. Nå blir det artigere enn sist, for nå har jeg tidene fra da å løpe på. Satser på grusing av rundertider;)

Hei og hå!

2 kommentarer:

  1. Er du med på Sognsvann Rundt Medsols på onsdager også?

    SvarSlett
  2. Nei, det er jeg ikke. Bor i Tromsø, vet du;) Bare på besøk i Oslo av og til. Løper du?

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails