Hvorfor trener jeg, egentlig?

I mars 2009 får jeg diagnosen Churg-Strauss. Det er som å få en knyttneve i magen. Jeg hadde lenge vært syk, veldig syk, men ville ikke innse det selv. Da jeg endelig kom inn på sykehuset kom jeg i rullestol, ute av stand til å gå selv. Jeg har trent meg opp fra å sitte i den stolen, til å klare å karre meg gjennom New York Marathon. Veien dit har vært lang og tung. Blod, svette og tårer er ikke fullt ut dekkende. Men jeg har klart det, og det er jeg stolt av. På grunn av at jeg er blitt syk, må jeg trene. For å klare meg gjennom hverdagen. Men å trene, det er god medisin det, ikke sant;)

Etter jeg ble syk satte jeg meg som mål å gjennomføre et maraton i året. Det gir meg både motivasjon og inspirasjon til å trene året gjennom. I denne bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg trener, hva jeg trener og om hvordan jeg har det. Sånn egentlig.

lørdag 21. mai 2011

Rolig joggetur i vakre omgivelser

I helga er jeg på Sommarøya, og jeg har faktisk klart å pakke med med treningsklærne. Så dagens joggetur gikk i svært vakre omgivelser. Og når naturen er så vakker som her, er det rolig musikk som passer. Og når musikken er rolig, jogger jeg eeeenda saktere enn vanlig. Det gikk så sakte at jeg nesten mistet balansen.

Men uansett, her kommer dagens tørre fakta;

Tid: 38:48
Maxpuls: 174
Snittpuls: 148
Kcal: 339
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails