Hvorfor trener jeg, egentlig?

I mars 2009 får jeg diagnosen Churg-Strauss. Det er som å få en knyttneve i magen. Jeg hadde lenge vært syk, veldig syk, men ville ikke innse det selv. Da jeg endelig kom inn på sykehuset kom jeg i rullestol, ute av stand til å gå selv. Jeg har trent meg opp fra å sitte i den stolen, til å klare å karre meg gjennom New York Marathon. Veien dit har vært lang og tung. Blod, svette og tårer er ikke fullt ut dekkende. Men jeg har klart det, og det er jeg stolt av. På grunn av at jeg er blitt syk, må jeg trene. For å klare meg gjennom hverdagen. Men å trene, det er god medisin det, ikke sant;)

Etter jeg ble syk satte jeg meg som mål å gjennomføre et maraton i året. Det gir meg både motivasjon og inspirasjon til å trene året gjennom. I denne bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg trener, hva jeg trener og om hvordan jeg har det. Sånn egentlig.

onsdag 20. oktober 2010

På med startnummeret igjen..

En fordel eller ikke? Men jeg får veldig fort "startnummer" på meg når jeg trener. I dag for eksempel var det en fyr ved siden av meg på sykkelen. Han satt hele tiden og kikket bort på mitt display for å se hvor fort  og hvor langt jeg hadde syklet. Og da begynte jeg å se hva han holdt på med også. Og da måtte jeg jo tråkke fortere. Og fortere. Og brattere og brattere ble det. Og så gjorde han det samme, ikke sant. Og du aner ikke hvor sliten jeg var da de 24 minuttene var over. Men, dere, det ble ny rekord! Jeg har aldri syklet så langt på 24 minutter før.

Så jo, det er et fordel å få startnummer på seg. Og jeg får på meg mitt nesten hva det gjelder. Det kan bli litt slitsomt i lengden...

Etter de 24 minuttene gikk jeg på butikken og hamstret frukt, så nå blir det deilig fruktsalat på meg om datteren min i kveld:)

2 kommentarer:

  1. Hei! Jeg måtte bare legge igjen en kommentar her når jeg nu først var her. Har ikke klart å lese igjennom hele bloggen, men tar litt etter litt.
    Må bare få si at jeg ønsker deg lykke til med alt. Jeg vet hvordan det er å være kronisk syk, og synes du er tøff!! LØP FOR LIVET! ..lol

    SvarSlett
  2. Hei du,
    Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Ja, jeg løper rett og slett for livet;) Hva med deg? Sliter du også med en kronisk sykdom?

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails