Hvorfor trener jeg, egentlig?

I mars 2009 får jeg diagnosen Churg-Strauss. Det er som å få en knyttneve i magen. Jeg hadde lenge vært syk, veldig syk, men ville ikke innse det selv. Da jeg endelig kom inn på sykehuset kom jeg i rullestol, ute av stand til å gå selv. Jeg har trent meg opp fra å sitte i den stolen, til å klare å karre meg gjennom New York Marathon. Veien dit har vært lang og tung. Blod, svette og tårer er ikke fullt ut dekkende. Men jeg har klart det, og det er jeg stolt av. På grunn av at jeg er blitt syk, må jeg trene. For å klare meg gjennom hverdagen. Men å trene, det er god medisin det, ikke sant;)

Etter jeg ble syk satte jeg meg som mål å gjennomføre et maraton i året. Det gir meg både motivasjon og inspirasjon til å trene året gjennom. I denne bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg trener, hva jeg trener og om hvordan jeg har det. Sånn egentlig.

fredag 15. oktober 2010

Ny personlig rekord!

Ja, jeg har satt ny personlig rekord på 1000 meter. På mølle. Og jeg er så fornøyd. Og jeg får veldig fort startnummer på meg, så jeg vet jo at om et par dager kommer jeg til å gjøre alt jeg kan for å forbedre meg enda litt til. Men det er jo bare bra det.

Ellers var det en flott treningsøkt, og jeg er kan nå med god samvittighet sitte med beina på bordet.
30 minutter på Elipsemaskin
20 minuntter intervalltrening på mølla

Leg press
Pully

Og så var det rett i dusjen. Og så rett i sofaen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails