Hvorfor trener jeg, egentlig?

I mars 2009 får jeg diagnosen Churg-Strauss. Det er som å få en knyttneve i magen. Jeg hadde lenge vært syk, veldig syk, men ville ikke innse det selv. Da jeg endelig kom inn på sykehuset kom jeg i rullestol, ute av stand til å gå selv. Jeg har trent meg opp fra å sitte i den stolen, til å klare å karre meg gjennom New York Marathon. Veien dit har vært lang og tung. Blod, svette og tårer er ikke fullt ut dekkende. Men jeg har klart det, og det er jeg stolt av. På grunn av at jeg er blitt syk, må jeg trene. For å klare meg gjennom hverdagen. Men å trene, det er god medisin det, ikke sant;)

Etter jeg ble syk satte jeg meg som mål å gjennomføre et maraton i året. Det gir meg både motivasjon og inspirasjon til å trene året gjennom. I denne bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg trener, hva jeg trener og om hvordan jeg har det. Sånn egentlig.

lørdag 11. september 2010

Trene alternativt

Ja, det har endt med at jeg må trene alternativt. Dessverre. Men smertene i foten gjør at jeg ikke kan løpe. Det gjør vondt når jeg går også. Så i dag har jeg trent styrke. Men det er vel bra det også, antar jeg. Eller, jeg vet at det er bra. Men jeg trenger så sårt å løpe litt.

Det er 2 uker igjen til Berlin Maraton, og det er litt kjedelig å ikke kunne løpe.

Men, jeg håper i det lengste at foten blir bra slik at jeg kan delta. Men uansett om jeg kan løpe eller ikke, til Berlin reiser jeg. Så får jeg heller ta det som en ferie;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails