Hvorfor trener jeg, egentlig?

I mars 2009 får jeg diagnosen Churg-Strauss. Det er som å få en knyttneve i magen. Jeg hadde lenge vært syk, veldig syk, men ville ikke innse det selv. Da jeg endelig kom inn på sykehuset kom jeg i rullestol, ute av stand til å gå selv. Jeg har trent meg opp fra å sitte i den stolen, til å klare å karre meg gjennom New York Marathon. Veien dit har vært lang og tung. Blod, svette og tårer er ikke fullt ut dekkende. Men jeg har klart det, og det er jeg stolt av. På grunn av at jeg er blitt syk, må jeg trene. For å klare meg gjennom hverdagen. Men å trene, det er god medisin det, ikke sant;)

Etter jeg ble syk satte jeg meg som mål å gjennomføre et maraton i året. Det gir meg både motivasjon og inspirasjon til å trene året gjennom. I denne bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg trener, hva jeg trener og om hvordan jeg har det. Sånn egentlig.

tirsdag 14. september 2010

Støl som søren..

..etter økta på søndag. Brukte tydeligvis noen musker jeg ikke har brukt på en stund.

Ny PT time i dag.

Først 24 minutters sykling, deretter styrkeøvelser.

Og jeg er blitt utfordret på nytt. Av min kjære PT. Når jeg er tilbake fra Berlin, skal det være fokus på styrke-trening. Og på hvordan jeg skal løpe 10 kilometer fortere enn noen gang. Alt er relativt, tenker jeg da;) La meg bare slå en ting fast, jeg løper ikke 10 kilometer fort. Så målet må helt klart være å løpe den litt mindre sakte enn noen gang.

Så under Mørketidsløpet i Tromsø 8. januar 2011 skal jeg i henhold til min nylige inngåtte avtale, løpe 10 kilometer mindre sakte enn jeg noen sinne har gjort. Og det gleder jeg meg til. Jeg gleder meg til å trene på en annen måte enn det jeg har gjort det siste halve året. For disse 6 månedene har det jo vært fokus på maraton-distanse. Det blir bra med litt variasjon.

Styrketrening er ikke min favoritt for å si det sånn. Jeg er ganske sterk i beina, men  styrken i armene og overkroppen generelt er det dårligere stelt med. Men etterhvert som jeg blir sterkere, vil jeg kanskje endre oppfatningen av styrketrening også.

Men før det nye treningsprogrammet skal begynne, har jeg et løp å gjennomføre.
Bare ett bilde som ikke har noe med teksten å gjøre. Men jeg synes det er litt kult;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails