Hvorfor trener jeg, egentlig?

I mars 2009 får jeg diagnosen Churg-Strauss. Det er som å få en knyttneve i magen. Jeg hadde lenge vært syk, veldig syk, men ville ikke innse det selv. Da jeg endelig kom inn på sykehuset kom jeg i rullestol, ute av stand til å gå selv. Jeg har trent meg opp fra å sitte i den stolen, til å klare å karre meg gjennom New York Marathon. Veien dit har vært lang og tung. Blod, svette og tårer er ikke fullt ut dekkende. Men jeg har klart det, og det er jeg stolt av. På grunn av at jeg er blitt syk, må jeg trene. For å klare meg gjennom hverdagen. Men å trene, det er god medisin det, ikke sant;)

Etter jeg ble syk satte jeg meg som mål å gjennomføre et maraton i året. Det gir meg både motivasjon og inspirasjon til å trene året gjennom. I denne bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg trener, hva jeg trener og om hvordan jeg har det. Sånn egentlig.

søndag 12. september 2010

Bra økt i dag

Har vært på SATS GX education anatomi og fysiologi i helga. Kjempebra og nyttig!
Jeg kan bruke vedig mye av det jeg lærte til å videreutvikle treninga mi. Og det blir bra. Bedre trening, bedre resultater;)


Under kurset hadde vi en 1-times treningsøkt;
30 minutter spinning 
30 minutters power styrke


Det var fantastisk å få røre seg, og det beste av alt, jeg klarte å ta meg helt ut. Spinning fungerte fint i forhold til problemene med foten. 


Flotte saker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails