Hvorfor trener jeg, egentlig?

I mars 2009 får jeg diagnosen Churg-Strauss. Det er som å få en knyttneve i magen. Jeg hadde lenge vært syk, veldig syk, men ville ikke innse det selv. Da jeg endelig kom inn på sykehuset kom jeg i rullestol, ute av stand til å gå selv. Jeg har trent meg opp fra å sitte i den stolen, til å klare å karre meg gjennom New York Marathon. Veien dit har vært lang og tung. Blod, svette og tårer er ikke fullt ut dekkende. Men jeg har klart det, og det er jeg stolt av. På grunn av at jeg er blitt syk, må jeg trene. For å klare meg gjennom hverdagen. Men å trene, det er god medisin det, ikke sant;)

Etter jeg ble syk satte jeg meg som mål å gjennomføre et maraton i året. Det gir meg både motivasjon og inspirasjon til å trene året gjennom. I denne bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg trener, hva jeg trener og om hvordan jeg har det. Sånn egentlig.

fredag 1. april 2011

Deilig å løpe i strålende sol

Endelig en dag med strålende sol;) I dag lot jeg jobb være jobb en liten time, og jeg benyttet anledningen til en joggetur i nydelig vær. Hadde det ikke vært for at det ligger en meter med snø fortsatt, hadde jeg nok fått skikkelig vårfornemmelse idag.


På grunn av problemene med den venstre foten sliter jeg litt ekstra i oppoverbakkene. Men det er bare å bite tenna sammen, så kommer jeg meg opp.
Jeg løp i 45 minutter, og er strålende fornøyd med det. Det skal faktisk ikke så mange løpeturene til, før jeg kjenner at det går veldig mye lettere.

Satser på like fint vær og god treningsøkt i morgen;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails