Hvorfor trener jeg, egentlig?

I mars 2009 får jeg diagnosen Churg-Strauss. Det er som å få en knyttneve i magen. Jeg hadde lenge vært syk, veldig syk, men ville ikke innse det selv. Da jeg endelig kom inn på sykehuset kom jeg i rullestol, ute av stand til å gå selv. Jeg har trent meg opp fra å sitte i den stolen, til å klare å karre meg gjennom New York Marathon. Veien dit har vært lang og tung. Blod, svette og tårer er ikke fullt ut dekkende. Men jeg har klart det, og det er jeg stolt av. På grunn av at jeg er blitt syk, må jeg trene. For å klare meg gjennom hverdagen. Men å trene, det er god medisin det, ikke sant;)

Etter jeg ble syk satte jeg meg som mål å gjennomføre et maraton i året. Det gir meg både motivasjon og inspirasjon til å trene året gjennom. I denne bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg trener, hva jeg trener og om hvordan jeg har det. Sånn egentlig.

søndag 27. februar 2011

Jeg ble inspirert av Northug og hoppgutta i dag!

Fy fader, for noen gutter vi har;) Jeg blir oppriktig glad og rørt når de gjør det så bra. Så i dag har jeg sittet med en tåre i øyenkroken opptil flere ganger. Og når jeg hører at Northug gråter, begynner jeg også. Jada.

Jeg ble faktisk så inspirert at jeg stakk ned på SATS og løp 8 km på tredemølla. Og det er jammen skikkelig bra! Jeg ble rett og slett litt imponert over meg selv også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails