Hvorfor trener jeg, egentlig?

I mars 2009 får jeg diagnosen Churg-Strauss. Det er som å få en knyttneve i magen. Jeg hadde lenge vært syk, veldig syk, men ville ikke innse det selv. Da jeg endelig kom inn på sykehuset kom jeg i rullestol, ute av stand til å gå selv. Jeg har trent meg opp fra å sitte i den stolen, til å klare å karre meg gjennom New York Marathon. Veien dit har vært lang og tung. Blod, svette og tårer er ikke fullt ut dekkende. Men jeg har klart det, og det er jeg stolt av. På grunn av at jeg er blitt syk, må jeg trene. For å klare meg gjennom hverdagen. Men å trene, det er god medisin det, ikke sant;)

Etter jeg ble syk satte jeg meg som mål å gjennomføre et maraton i året. Det gir meg både motivasjon og inspirasjon til å trene året gjennom. I denne bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg trener, hva jeg trener og om hvordan jeg har det. Sånn egentlig.

onsdag 2. februar 2011

Både skitur og trening på SATS!

I dag har jeg virkelig overgått meg selv.

Det ble en times skitur i lunsjen i dag, og siden jeg har investert i ny skismurning, hadde jeg perfekte ski i dag. Det var skikkelig artig, og god trening ble det også. Og frisk luft, kjempedeilig.

Etter arbeidstid ble det en treningsøkt på SATS. Ca 40 minutter.

Først 20 minutter på elipsemaskin
Deretter styrkeøvelser.

Beinpress - ny rekord!!
LegCurl  - ny rekord!!

Mage- og ryggøvelser.

En flott treningsøkt, med fokus på bein- og mage/rygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails