Hvorfor trener jeg, egentlig?

I mars 2009 får jeg diagnosen Churg-Strauss. Det er som å få en knyttneve i magen. Jeg hadde lenge vært syk, veldig syk, men ville ikke innse det selv. Da jeg endelig kom inn på sykehuset kom jeg i rullestol, ute av stand til å gå selv. Jeg har trent meg opp fra å sitte i den stolen, til å klare å karre meg gjennom New York Marathon. Veien dit har vært lang og tung. Blod, svette og tårer er ikke fullt ut dekkende. Men jeg har klart det, og det er jeg stolt av. På grunn av at jeg er blitt syk, må jeg trene. For å klare meg gjennom hverdagen. Men å trene, det er god medisin det, ikke sant;)

Etter jeg ble syk satte jeg meg som mål å gjennomføre et maraton i året. Det gir meg både motivasjon og inspirasjon til å trene året gjennom. I denne bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg trener, hva jeg trener og om hvordan jeg har det. Sånn egentlig.

tirsdag 22. november 2011

Avslag på prosjektsøknaden min!!!

jeg har søkt Extrastiftelsen om midler for å kunne gjennomføre prosjektet mitt Løp for Livet. Søknadsfristen var i juni og i dag kom altså lista over de prosjektene som fikk støtte. Jeg fikk dessverre ingen støtte, det gjorde derimot et annet prosjekt som het akkurat det samme. er ikke det litt rart?

Jeg var forberedt på at sjangsen for ikke å bli valgt ut var stor. Allikevel sitter jeg her med en klump i magen, og jeg kjenner at jeg ble veldig lei meg. Er ikke mitt prosjekt viktig nok? Jo! Det er det. Det er viktig for meg og det er viktig for mange andre som har vært og er i samme situasjon som meg. Jeg kommer derfor ikke til å gi meg. Jeg skal komme til mål med prosjektet mitt, selv om jeg ikke får økonomisk støtte. Det hjelper ikke å sitte å grine. Jeg må brette opp ermene og ta ordentlig tak i prosjektet igjen. Jeg har lagt alt på is i en periode mens jeg optimistisk ventet på avgjørelsen. Nå skal jeg finne andre måter å jobbe på, og jeg må sette et helt annet tidsperspektiv på det.

Jeg finner nok en del ledig tid innimellom som jeg kan vie til Løp for Livet, og jeg kan snakke pent med flere snille og flinke mennesker jeg kjenner:)

Løp for Livet skal i mål, uavhengig av om jeg får økonomisk støtte eller ikke!

Ta gjerne en titt på www.lopforlivet.no
Her ligger det første utkastet, og på Macen ligger det hundrevis av bilder og kilometer med bokstaver som skal publiseres. Og sponsorene står forhåpentligvis i kø!

Jo mer jeg tenker på det, jo mer kjenner jeg hvor utrolig skuffa jeg egentlig er over det avslaget! (Her tenker jeg mange stygge nord-norske gloser som ikke egner seg på trykk. De høres litt sånn ut £#%¥£$|+*$!!!<})

onsdag 16. november 2011

Fortsatt alternativ trening

Nå har jeg ikke løpt siden OM i september. Ikke kan jeg gjøre det med det første heller.

Kjedelig egentlig. Og når man ikke kan løpe, så har man så veldig lyst til å gjøre det. Rart det der.

Men jeg trener litt allikevel. Jeg går mange turer, og jeg er en del på SATS og spinner. Det er deilig å gå lange turer i klart og kjølig høstvær. Og OK trening er det også. Denne uka har jeg jobbet på det nye kontoret vårt i Oslo, og jeg har gått lange turer i Nordmarka. Herlig!

Jeg kommer til å reise til Firenze som planlagt. Selv om jeg ikke kan delta i maratonet som planlagt skal jeg iallefall hente startnummeret mitt;) Og kanskje det er noe morsomt i goody-bagen;)
Related Posts with Thumbnails